//Little Sweet Candy
Fitnah :'(
Saturday, 25 February 2012 | 02:14 | 0 ♥ Sweet Candy
Asalamualaikum <3 and hyee everbody . sihat sihat tak kalian smua ?? hope sihat lahh kann ;') da lama kod kita  tak update blogg . so today kita ken ken na update blogg . hehehee :p okayy nmpak kn tajuk kat atas tuhh . sape tak nmpak mehh sini kita tulis besar besau bagi korg  nmpak ehh :p okayy tajuk kita ialah "FITNAH" .let go kita cerita ken ehh ^_^ .
              Begini kisah yee , pada hari jumaat yg lalu , pagi pagi lagi kwn kita da dtg sekolah dgn menagis segala bagai . bila kita  tanya kenapa , dia tak cakap pape pun dengan kita . tapi dia cakap dengan kawan kita dia kena segugut so kita biar kan je . tapi kita syak sesuatu yang terjadi dekat kawan kita tuh , bila kita tanye kawan kawan yang lain diaorang cakap segugut tapi kita rasa kawan kita tuhh bukan segugut sebernanyaa . bila kita tanye kawan kita tuh dia marah marah kitaa , dia cakap kau tak payah nak buat baik lahh . kita tak tahu apa salah kita dekat dia sampai dia nak marah marah kita :'( . 
               Time rehat tuh kita jumpa kawan rapat dia kita tanye dia kenapa , kawan rapat dia cakap kita buat cerita pasal dia dekat budak lelaki . Yang bernama AZ . Bila kita dengar cerita tuh , kita jadi terkejut and tak percaya . Kita tak ada buat cerita macam tuh dekat budak lelaki apa tah lagi bercerita pasal keburukan kawan baik kita sendiri . Sumpah kita budak jenis yang suka buruk buruk kan kawan sendiri , bodoh lah kann kalau kita buat benda tuh kalau kawan kita tak ada salah dengan kita :D . 
Pada esok kan hari kita jumpa sendiri dengan kawan kita tuh then cerita benda yang betul , and kita dengar cerita yang budak lelaki tuh sampai kan dekat dia . Last last cerita tuh tak betul hanya FITNAH semata mata. Alhamdulilah akhirnya kita baik dengan kawan kita semula . Susah kann kalau kita difitnah dgn org kann :'( kerana mulot org yg suka MEMFITNAH bole menyebab kan hubungan seseorg tuhh menjadi rengang . Kepada lelaki yang bernama AZ mulut anda jangan nak macam VAVI AND PUAKA !! klau kat dunia ni rmai org mcm mulot kau da lama dunia ni hancur !! kepada kwn baik kiita yg bernama SA iloveyoumoree <3 aku tak akn memburuk buruk buruk kan pragai kau dkat org sbub kau penah tlong aku ;') so the moral value is jadi orang jangan suka merosak kann dan membuat mulut , binasa kelak di akhirat nanti :) . So nie cerita yang nak dikongsi kan dengan semua orang , sorry kalau cerita nie agak membosan kann :D . Okeyy byeee and iloveyou all =) 

♥ Disclaimer ♥


Adele-set Fire To The Rain Vs. 501-headrush Mashup(dj Phat Boy & Dj Yamil)
  
 Hi , my name is Nurul Shafika . I'm fourteen y/o and Johorean people , 100% taken . Married to Wan Farriq , watch out went you step at my blog ! i hates copycats . Thanks for being here :]

♥ Tagboard ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by : Aimie Ashleyy