//Little Sweet Candy
Fitnah :'(
Saturday, 25 February 2012 | 02:14 | 0 ♥ Sweet Candy
Asalamualaikum <3 and hyee everbody . sihat sihat tak kalian smua ?? hope sihat lahh kann ;') da lama kod kita  tak update blogg . so today kita ken ken na update blogg . hehehee :p okayy nmpak kn tajuk kat atas tuhh . sape tak nmpak mehh sini kita tulis besar besau bagi korg  nmpak ehh :p okayy tajuk kita ialah "FITNAH" .let go kita cerita ken ehh ^_^ .
              Begini kisah yee , pada hari jumaat yg lalu , pagi pagi lagi kwn kita da dtg sekolah dgn menagis segala bagai . bila kita  tanya kenapa , dia tak cakap pape pun dengan kita . tapi dia cakap dengan kawan kita dia kena segugut so kita biar kan je . tapi kita syak sesuatu yang terjadi dekat kawan kita tuh , bila kita tanye kawan kawan yang lain diaorang cakap segugut tapi kita rasa kawan kita tuhh bukan segugut sebernanyaa . bila kita tanye kawan kita tuh dia marah marah kitaa , dia cakap kau tak payah nak buat baik lahh . kita tak tahu apa salah kita dekat dia sampai dia nak marah marah kita :'( . 
               Time rehat tuh kita jumpa kawan rapat dia kita tanye dia kenapa , kawan rapat dia cakap kita buat cerita pasal dia dekat budak lelaki . Yang bernama AZ . Bila kita dengar cerita tuh , kita jadi terkejut and tak percaya . Kita tak ada buat cerita macam tuh dekat budak lelaki apa tah lagi bercerita pasal keburukan kawan baik kita sendiri . Sumpah kita budak jenis yang suka buruk buruk kan kawan sendiri , bodoh lah kann kalau kita buat benda tuh kalau kawan kita tak ada salah dengan kita :D . 
Pada esok kan hari kita jumpa sendiri dengan kawan kita tuh then cerita benda yang betul , and kita dengar cerita yang budak lelaki tuh sampai kan dekat dia . Last last cerita tuh tak betul hanya FITNAH semata mata. Alhamdulilah akhirnya kita baik dengan kawan kita semula . Susah kann kalau kita difitnah dgn org kann :'( kerana mulot org yg suka MEMFITNAH bole menyebab kan hubungan seseorg tuhh menjadi rengang . Kepada lelaki yang bernama AZ mulut anda jangan nak macam VAVI AND PUAKA !! klau kat dunia ni rmai org mcm mulot kau da lama dunia ni hancur !! kepada kwn baik kiita yg bernama SA iloveyoumoree <3 aku tak akn memburuk buruk buruk kan pragai kau dkat org sbub kau penah tlong aku ;') so the moral value is jadi orang jangan suka merosak kann dan membuat mulut , binasa kelak di akhirat nanti :) . So nie cerita yang nak dikongsi kan dengan semua orang , sorry kalau cerita nie agak membosan kann :D . Okeyy byeee and iloveyou all =) 
SHERA LOOPY II :(
Saturday, 14 January 2012 | 23:34 | 0 ♥ Sweet Candy
Asalamualaikum dan selamat sejahtera :') ggod everning everbody , apa khabakkk ?? sihat takk smua yee , mudah mudahan and sekalian sihat yee :D okayy pada petang yg sngat ceria ny mcm kita , ada story yg nak kiita cerita ken . smua kenal tak SHERA LOOPY II ?? ehh mesty korg kenal ken sbub dia tuhh buda HOTSEETAPP facebook :p dia tuhh lawa , cantik , cute . untung sape dpt dia ken ken <3 okayy berbalik kepada cerita yg hendak di kongsiken di blog buruk ny . dia mempunyai seeorg buah hati yg dia sayangg sayangg sangat , nama dia adalah capital S :) awk smua tahu kann , if taktau jgn bnyak tnye hnya tutup mulot sahaja :p dia sayangg dan cinta ken buda tuhh tapi capital S dia tuhh rasa mcm nak maen-2 ken perasaan dia jee :'( sedihh tau kita dgar dia cerita . apa jenis lelaki lahh mcm tuhh , suka maen-II ken perasaan perempuan . sian shera ken , dia daa menaruh hati kat buda lelaki tuh tapi dia bole buat mcm endah ta endahh jee . apa yg bole kita org ckp hnya lahh sabar shera dan cuba untuk melupakan dia . aku tau susa kita hendak lupaken org yg kita da sayangg gila :') kita kene kuat ken semangat untuk melupa ken dia , aku percaya suatu hari nati kau akn jmpe org yg lebihh baik dari dia :D sampai disini saja lahh apa yg kita nk cerita , sungguh membosan kann blog ny ken , klau korg suka follow lahh if tak suka pergi jauh-2 ehh . akhir kata dari saya , FIEKA SAYANGG KAMU SMUA <3 MMUUAHHHH :* TATA :3
si dia
Thursday, 15 December 2011 | 07:30 | 0 ♥ Sweet Candy
asalamualaikum and good night everyone :)anda-2 sekalian sihat tak , harap-2 sihat lahh ken . klau yg sakit tuh cepat-2 lahh berubat supaya tidak mudarat sakit yee :')okayy bebalik kepda tajuk kita ada si dia <3                
nmpak ken gmbar sape tuhh ??sape yg tak nmpak baik pergi jmpe doktor sana ! hikhik .okayy nama dia adalah WAN FARRIQ HASLAM BIN WAN AZAM . dia adalah buah jantung kita sekarangg <3 . dia telah merambat hati aku dgan sifat yee yg hormat org tua , pndai jaga perasan aku . pndai segala bagai lahhh . hahahaa , dia telah meragut hati aku pada 10.9.2011 pada waktu yg aku ta ingat . hikhik .aku sayangg dia sngat .aku ta bole hidup tanpa dia di sisi . haha , gediks sekejup . tak salahh ken na gediks . klau kau ta suka aku gediks jgn sibuk-2 baca blog ny !kita org couple da masuk 3 month . selama aku couple nan dia bnyak dugaan yg kita org hadapi , dgan gaduhh psl hal kecik lahh apalahh smpai 2 kali  kita org break  tapi dia still dia still sabar dgan pragai aku . aku ny kuat jealous tau sbub tuhh aku ta suka dia text nan girl lain . hikhik:') apa lagi na story errkk >? da takde apa lagi na ckp ken , cuma satu jea kita mintak dari anda anda sekalian yg baca blog ny . doa ken kita org bahagia , kekal smpai ke jinjang pelamin :') tuhh jea yg kita mintak dari awk smua . hanya ALLAH sahaja yg mampu membalas budi anda-2 sekalian yg mendoa ken kami :)
firts time
Saturday, 3 December 2011 | 00:45 | 1 ♥ Sweet Candy
alhamdulilah akhir yee dpt jge buat blog.khihhki .seriosly kita ny kurno siket sbub ta pndai buat blog :')nasib baik ada@awinbumbam yg tlong ajarkann.hmmmmm , act kita buat blog ny saja-2 and nak luahh kann rasa yg terpendam dlm hati ny , mesty korg berdekahhkan baca blog ny :') hahaa , anyway thanks spe yg follow this blog :') iloveeyouuu all<3

♥ Disclaimer ♥


Adele-set Fire To The Rain Vs. 501-headrush Mashup(dj Phat Boy & Dj Yamil)
  
 Hi , my name is Nurul Shafika . I'm fourteen y/o and Johorean people , 100% taken . Married to Wan Farriq , watch out went you step at my blog ! i hates copycats . Thanks for being here :]

♥ Tagboard ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by : Aimie Ashleyy